RAZVOJ PODPORNEGA OKOLJA V MODNEM SEKTORJU

 

Te zanima, kako poteka delo v modni industriji?
Si želiš doživeti zaodrje Ljubljanskega tedna mode (LJFW)?
Bi rad spoznal nove ljudi in osvojil nova znanja?

 


Zavod Zvereene v sodelovanju s Centrom za kreativnost (CZK) razpisuje možnost mentorstva in mreženja v modni industriji!

 

Prijavi se na polletni mentorski in mreženjski program na temo razvoja podpornega okolja v modnem sektorju, kjer lahko spoznaš delo na šestih področjih modnega sveta.  Osvoji osnove stiliranja, make-upa, frizure, modne fotografije, modnega filma ali socialnih omrežji pod vodstvom strokovnjakov:

 

  • Stiliranje // Nina Jagodic

  • Make up // Špela Ema Veble

  • Frizura // Aska Kajtazović

  • Modna fotografija // Mimi Antolovič

  • Modni film // Den Baruca

  • Socialna omrežja // Nika Koncilja

 


 

Program mentorstva bo potekal od maja do oktobra 2020, sodelujoči mentorji pa bodo njegov potek in število ur individualno prilagodili glede na izkušnje in znanje prijavljenih. Predvidena je udeležba 12 mentorirancev. Vsak mentor sprejme dva kandidata.

 

Če torej želiš pridobiti veščine s posameznega področja in dodobra spoznati delo v modnem okolju, nam do 1.5.2020 izpolni svojo prijavo, kjer na kratko opišeš svoje izkušnje, reference in razlog za svoje sodelovanje.

Prijave zbiramo do 1. 5. 2020


Izbor mentorirancev bo objavljen najkasneje do 15. 5. 2020

Projekt je del partnerske mreže Platforme Center za kreativnost. Projekt sofinancirata Evropska unija iz Evropskega sklada za regionalni razvoj in Republika Slovenija.